«شرکت تعاونی دانشجویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس»ثبت و تاسیس گردید.

خلاصه خبر: «شرکت تعاونی دانشجویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس»ثبت و تاسیس گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در راستاي تحققكارآفريني، مهارت‌آموزي و توانمندسازی دانشجويان دانشگاه و پس از برگزاری اولین همایش ملی کشاورزی و کارآفرینی در دانشكده كشاورزي در بهمن‌ماه 1395 ، انجمن علمی ـ دانشجویی و گروه ترویج و آموزش کشاورزی اقدام به راه اندازی و تاسیس "شرکت تعاونی دانشجویی دانشکده کشاورزی" نمود. این شرکت تعاونی با مداومت و پیگیری اعضای انجمن علمی ـ دانشجویی رشته ترویج و آموزش کشاورزی و حمايت هيئت رئيسه دانشكده كشاورزي پس از نه ماه، در تاریخ 08/08/1396به ثبت رسید و به زودی اولین فعالیت خود را با همکاری اعضاي شركت تعاوني در دانشکده كشاورزي آغاز می نماید. گفتنی است که با توجه به امکانات موجود در دانشکده کشاورزی، اولین فعالیت مورد نظر این شرکت تعاونی تولید قارچ خوراکی خواهد بود.

24 آبان 1396 / تعداد نمایش : 2026