مراسم عزاداری به مناسبت شهادت حضرت اباعبدا... الحسین علیه السلام و یاران باوفایشان در دانشکده کشاورزی برگزار شد.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز سه شنبه مورخ 1397/6/27مصادف با هشتمین روز محرم الحرام "هيئت محبین اهل بیت علیهم السلام دانشکده کشاورزی" در قالب دسته‌ عزاداری و سینه زنی، مراسم آئيني عبادي نوحه‌سرايي، مداحي و سينه‌زني را در محل دانشکده برگزار کردند.

در اين مراسم هیئت رئیسه، دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشکده کشاورزی به صورت دسته سينه‌زني با سردادن نوحه و مرثيه در سوگ حضرت ابا‌عبدا.... الحسين (ع) و قمر‌ بني‌هاشم حضرت عباس (ع)، از محل ساختمان مركزي حركت و پس از طی مسیری در مقابل درب ورودی دانشکده اجتماع کرده و در این محل به همراه هیئت عزاداری پژوهشگاه پلیمر به سوگواري پرداختند و سپس عزاداران با تجمع بر مزار شهید گمنام دانشکده در سوگ سرور و سالار شهیدان عالم به سینه زنی و نوحه سرایی پرداختند .

14 مهر 1397 / تعداد نمایش : 879