مراسم معارفه ی رئیس جدید دانشکده کشاورزی برگزار شد

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز سه شنبه مورخ 1397/9/27با حضور آقای دكتر محمد تقی احمدي، رئیس دانشگاه تربیت مدرس، مراسم معارفه ی رئیس جدید دانشکده کشاورزی در اتاق شورای دانشکده برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر احمدی،ضمن معرفی آقای دکتر رسول واعظ ترشیزی به عنوان رئیس جدید دانشکده کشاورزی، از زحمات و تلاش صادقانه ی آقای دکتر علی اصغر طالبی، رئیس سابق دانشکده، در زمان تصدی ریاست دانشکده، تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه آقای دکتر مجیدآقاعلیخانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، با ارائه تصاویری مستند از فعالیت های دانشکده کشاورزی در چهارسال گذشته در بخش های مختلف به ویژه حوزه خدمات دانشجویی و اقدامات فرهنگی، ضمن عرض تبریک انتخاب شایسته ی آقای دکتر واعظ ترشیزی، برای رئیس جدید دانشکده آرزوی توفیق الهی نمود.

گفتنی است که در بخش هایی از این مراسم آقایان دکتر علی اصغر طالبی و دکتر رسول واعظ ترشیزی، رئیس سابق و فعلی دانشکده، طی سخنانی ضمن تاکید بر جایگاه علمی شایسته ی فعلی دانشکده کشاورزی، اظهار امیدواری کردند که انشاالله باهمفکری، همدلی و تلاش همه ی مسئولین و اعضای محترم هیئت علمی،درخشش دانشجویان عزیز و همکاری کارکنان تلاشگر دانشکده،شاهد شکوفایی هر چه بیشتر دانشکده کشاورزی در زمینه های مختلف باشیم.

28 آذر 1397 / تعداد نمایش : 1123