صنایع غذایی (1371 - تاکنون)
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی
دانشگاه تربیت مدرس،
صنایع فرآورده های کشاورزی
دانشگاه تربیت مدرس،
مهندسی شیمی-صنایع غذایی
دانشگاه تهران، تهران، ایران
نام و نام خانوادگی: زهره حمیدی اصفهانی استاد تمام گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشكده كشاورزي، دانشگاه تربيت مدرس صندوق پستي 336- 14115، تهران تلفن: 48292474، دور نگار: 48292200 پست الكترونيك: hamidi_z@modares.ac.ir و h_zohreh@yahoo.com آدرس سايت :www.modares.ac.iragrhamidi_z تاریخ به روزرسانی: تیر ماه 1401 مطابق با ژوئن 2022 سوابق تحصيلي: فرصت مطالعاتی: دانشگاه واخنینگن هلند (سال1380) دكتري تخصصي (Ph. D): رشته مهندسی شیمی با گرایش بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس (سال 1381) كارشناسي ارشد (MSc): رشته صنایع فراورده های غذایی دانشگاه تربیت مدرس (سال 1371) کارشناسی: رشته مهندسی شیمی با گرایش صنایع غذایی، دانشکده فنی دانشگاه تهران (سال 1368) مقالات علمی: چاپ بیش از 90 مقاله در مجلات علمی معتبر بین المللی و 50 مقاله در مجلات فارسی شرکت در همایش های علمی بین المللی: ارائه بیش از 30 مقاله در کنگره های بین المللی و تعداد زیادی مقاله در همایش های داخلی ثبت توالی و اختراع: ثبت 8 توالی ژن میکروارگانیسم و 4 ثبت اختراع داخلی و یک ثبت اختراع بین المللی راهنمایی دانشجویان: راهنمایی 33 دانشجوی کارشناسی ارشد و 11 دانشجوی دکتری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی
اطلاعیه ای درج نشده است