متن کامل خبر

اطلاعیه معاونت پژوهشی دانشگاه درخصوص نحوه فعالیت‌های آزمایشگاهی بازه زمانی دو هفته اول آذرماه

خلاصه خبر: جزئیات نحوه فعالیت‌های آزمایشگاهی در دوهفته اول آذرماه اعلام شد.

عطف به مصوبه جلسه مورخ 99/7/19 شورای پژوهشی و اطلاعیه شماره 15314/د30 مورخ 99/7/20 معاونت پژوهشی درخصوص سطح بندی فعالیت‌های پژوهشی در دوره فراگیری ویروس کرونا، بدینوسیله به اطلاع می‌رسد تا اطلاع ثانوی وضعیت دانشگاه، همچنان منطبق با شرایط سطح 3 اعلام می‌شود لذا درخواست می‌شود با توجه به شیوع گسترده بیماری فعالیت آزمایشگاه‌ها وفق سطح بندی اعلام شده با نظارت جدی تر و دقیق تر مدیریت شود.

برنامه ریزی به منظور اقدام، ضمانت اجرایی پروتکل‌های ابلاغ شده و نظارت دقیق نظام‌مند به عهده کمیته ایمنی دانشکده است. برای دانشجویان بومی و غیر بومی وفق شرایط این سطح بندی به صورت یکسان عمل می‌شود.

شرایط سطح 3:

1- سطح محدودیت: اعمال بیشترین محدویت ها (با اعلام تعطیلی دانشگاه‌ها از سوی ستاد ملی کرونا یا مراجع ذیصلاح)

2- شرایط فعالیت و ملاحظات:

-  پژوهش‌های آزمایشگاهی که در صورت توقف، هزینه هنگفت مالی ایجاد می‌کند.

- پژوهش‌های آزمایشگاهی که در مراحل انتهایی هستند و طی چند هفته خاتمه می‌یابند.

- پژوهش‌های در حال انجام روی موجودات زنده و سلول تا اولین مرحله ای که قابلیت توقف وجود داشته باشد.

- رعایت تمام ملاحظات سطح 2 الزامی است.

- زمان حضور در آزمایشگاه به حداقل برسد.

o ارتباط با دانشگاه و استاد به غیر از موارد اشاره شده در بالا صرفا به صورت مجازی است و مشمول سطح 3 نیست.

o پژوهش های میدانی که نیاز به جمع آوری اطلاعات دارد مشمول سطح 3 نیست.

2 آذر 1399 / تعداد نمایش : 1220